FAQ

Als een jong bedrijf, kan het natuurlijk zijn dat u met veel vragen zit, met deze pagina proberen wij de mogelijke vragen te beantwoorden. Deze vragen zijn voor u als bedrijf, voor studenten worden al deze vragen uitgelicht op de studenten pagina. Natuurlijk kunnen wij niet elke mogelijke vraag die u heeft beantwoorden, dus als u nog een vraag heeft voor ons, kunt u ons de vraag stellen door middel van het form onderin de pagina. Laat uw gegevens achter en wij zullen een mailtje terug sturen met het antwoord op uw vraag.

Website gerelateerde vragen

Hoe zit het met onderhoud van de website?

Als wij een website voor u gemaakt hebben, dan is er natuurlijk de vraag. Wie onderhoud de website en voor hoelang ? Wij van TechnologiesOnline vinden klantvriendelijkheid belangrijk. Standaard als wij een website maken voor u zit er na de oplevering een onderhoudspakket aan vast. Dit is een los bedrag die betaald kan worden in maandelijkse termijnen. Na dit jaar, kunt u bij ons blijven voor onderhoud en kunt u een nieuwe periode van 1, 2 of 5 jaar aan gaan. Wij zullen dan alle problemen oplossen, producten aanpassen of nieuwe content neerzetten in de website.

Nemen jullie ook bestaande websites over?

Als u al een website heeft bij een ander bedrijf, maar u wilt overstappen naar een bedrijf die service gericht is en met u mee denkt, kunt u altijd bij ons aankloppen. Wij zullen dan ons best doen om de website te verhuizen naar onze hosting partij en vanaf daar werken we weer snel aan de onderhoud van uw website.

Kunnen wij na een jaar "verhuizen"?

Als u na een jaar toch niet tevreden bent over de service van TechnologiesOnline. Kunt u natuurlijk altijd naar een anderbedrijf, met de hosting en uw hele website. Wij zullen u dan een code toesturen die u kunt gebruiken om de hele website bij ons te verhuizen naar een nieuw gewenst bedrijf naar keuze.

Besluit u dan toch om terug te komen bij ons, bent u natuurlijk van harte welkom. Wij zullen dan ook onze uiterste best doen om alles zo makkelijk en simpel mogelijk te laten verlopen.

Kunnen wij ook zelf de website onderhouden?

Als u als bedrijf, zelf de website wilt onderhouden. Kan dit natuurlijk ook, alleen zit ons 1 jaar onderhoudspakket er standaard aan vast. Dit zorgt er voor dat de website 100% werkend blijft. Wij zullen de dingen aan kunnen passen, wat u bijvoorbeeld niet lukt, of als de website offline is door een fout van bijvoorbeeld een stagair. Zullen wij er alles aan doen om de website weer online te krijgen. Na 1 jaar kunt u er zelf voor kiezen om geen onderhoud bij ons te hebben lopen, maar bijvoorbeeld alleen de hosting.

E-mail gerelateerde vragen

Zit er een gebruiker/data limiet aan de email in-boxen?

Dit hangt of wat voor e-mail service u wilt en hoe groot uw bedrijf is. Bij google bijvoorbeeld betaald u per e-mail adres dit is natuurlijk niet realistisch gezien als uw bedrijf meer dan 100 werknemers telt. Hiervoor zullen wij samen met u kijken wat de beste en goedkoopste oplossing is. Het kan natuurlijk voorkomen dat er e-mail adressen gemaakt kunnen worden, als u bijvoorbeeld een website + hosting bij ons heeft lopen. Wij zullen u hierover dan informeren en toegang/uitleg geven over hoe u de email-adressen aanmaakt, of kunt gebruiken.

Kunnen wij ook inloggen op de mail, met Apple e-mail?

Dit kan zeker! Het ligt er alleen aan waarbij we uw email in-box hebben lopen. Bij Google bijvoorbeeld is dit vrij eenvoudig, maar bijvoorbeeld een ander bedrijf kan het bijvoorbeeld zijn dat u alle inloggegevens voor in en uitgaande mail nodig heeft. Indien dit het geval is, zullen wij u proberen zo goed en zo veel mogelijk te helpen. Zodat u het gemak heeft van uw bedrijf email op Apple e-mail.

Advertentie gerelateerde vragen

Maken jullie ook advertentie banner/posters?

Jazeker ! Wij maken ook advertentie banners en ook posters. Als u ons een formaat doorgeeft op centimeters of op papier formaat, kunnen wij deze voor u ontwerpen. Wij laten u dan meerdere ontwerpen zien waaruit u kunt kiezen. Ook gebruiken wij uw input. Om een banner zo persoonlijk mogelijk te maken.

Wij willen een social media Advertentie

Een advertentie op bijvoorbeeld Instagram, is de nieuwe manier van goedkoop adverteren met een goed rendement. Je kan namelijk precies de juiste doelgroep selecteren en daarbij is het niet duur ook. Wij zullen een mooie foto/filmpje plaatsen, die door ons gemaakt is. Het mooie aan een Instagram advertentie is, dat je ook alleen adverteert in de omgeving die jij aangeeft. Hierdoor zul je dus nooit betalen voor een advertentie die de verkeerde doelgroep target of in een verkeerde omgeving word getoond.

Uw vraag niet beantwoord?

Neem contact op